Over ons

Meer dan 10 jaar geleden ben ik gestart als zzp-er in Oudenbosch, na de nodige ervaring opgedaan te hebben bij collega bouwbedrijven.

Mijn passie is nieuwbouw van huizen, kleine appartementen en bedrijfspanden, maar we doen ook renovatie, aanbouw, opbouw.

Inmiddels ken ik veel collega specialisten voor b.v. electra, stucadoorswerk en diverse andere facetten van de bouw.  Met de besten hebben wij een samenwerkingsverband.  Als klant heeft u echter alleen met Bouwbedrijf R.Schepers B.V. te maken en wij zorgen dat de hele planning naadloos op elkaar aansluit.

Om bij te blijven in ons vakgebied bezoeken wij regelmatig beurzen en gaan overeenkomsten aan met leveranciers om voor onze klanten mooie prijzen te kunnen bedingen. Voorbeelden: Poriso blokken, kunststof kozijnen.

Alweer enige jaren zijn wij gevestigd in Hoeven. Onze eigen woning met bedrijfsruimte is pas klaar. We kunnen onze klanten weer ontvangen in een representatieve omgeving.

U kent vast ook diverse one-liners die van toepassing zijn op de bouw: Bouwen is vertrouwen ,  Afspraken moet je nakomen, Kan niet bestaat niet … etc. Allemaal zijn ze van toepassing op Bouwbedrijf R.Schepers B.V.  Het realiseren van uw droomhuis is bij ons in goede handen.

Wij nodigen u uit vrijblijvend te komen praten en geven u graag referenties van tevreden klanten.

Graag tot ziens,

R.Schepers.