Over ons

Meer dan 10 jaar geleden ben ik gestart als ZZP-er in Oudenbosch, na de nodige ervaring te hebben opgedaan bij een tweetal collega bouwbedrijven.

Mijn passie is nieuwbouw, huizen, kleine appartementen en bedrijfspanden, maar we doen ook renovatie, aanbouw, opbouw.

Inmiddels ken ik veel collega specialisten voor b.v. electra, stucadoorswerk en diverse andere facetten van de bouw.  Met de besten hebben wij een samenwerkingsverband.  Als klant heeft u echter alleen met Bouwbedrijf R.Schepers B.V. te maken en wij zorgen dat de hele planning naadloos op elkaar aansluit.

Om bij te blijven in ons vakgebied bezoeken wij regelmatig beurzen en gaan overeenkomsten aan met leveranciers om voor onze klanten mooie prijzen te kunnen bedingen. Voorbeelden: Poriso blokken … kunststof kozijnen van …

Alweer enige jaren zijn wij gevestigd in Hoeven. Op dit moment bouwen we onze eigen woning met bedrijfsruimte. Binnen niet al te lange tijd kunnen we onze klanten weer ontvangen in een representatieve omgeving.

U kent vast ook diverse one-liners die van toepassing zijn op de bouw: Bouwen = vertrouwen ,  Afspraken moet je nakomen, Kan niet bestaat niet … etc. Allemaal zijn ze van toepassing op Bouwbedrijf R.Schepers B.V.  Uw droomhuis is bij ons in goede handen.

Wij nodigen u uit vrijblijvend te komen praten en geven u graag referenties van tevreden klanten.

 

Graag tot ziens,

R.Schepers.